این را تصور کنید: شما در فروشگاه مواد غذایی هستید و به تازگی خرید خود را انجام دادهاید. صندوقدار مواد غذایی شما را مرتب جمع کرد و شما با چهار کیسه سنگین در دست به سمت در خروجی میروید. به در شیشه ای بزرگ نزدیک میشوی و… هیچ اتفاقی نمیافتد. صبر کنید، چرا در به طور خودکار برای شما باز نشد؟
دربهای اتوماتیک آنقدر رایج هستند که احتمالاً نمیتوانید دنیایی را تصور کنید که در آن مجبور به باز کردن فیزیکی در فروشگاه مواد غذایی باشید. درب های اتوماتیک که در چند دهه گذشته توسعه یافته اند، ما را قادر ساخته اند که ورودی و خروجی های بدون هندز را ایجاد کنیم.
اگر ساختمانهای چند خانواری یا تجاری را توسعه میدهید، مالک یا مدیریت میکنید، احتمالاً همیشه به دنبال راههای جدیدی برای ارتقاء ساختمان خود هستید. درب های اتوماتیک ایمنی بهبود یافته، راحتی بیشتر و تجربه ورود بدون دخالت دست را به ساکنین، بازدیدکنندگان و کارکنان ساختمان ارائه میدهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه عملکرد درب های اتوماتیک ساختمان ها و دلیل اهمیت آنها به ادامه مطلب مراجعه کنید.
درب های اتوماتیک چگونه کار میکنند؟
درب های اتوماتیک نیاز به سنسوری دارند که تشخیص دهد چه زمانی درب باید باز شود. هنگامیکه سنسور یک نشانه را تشخیص میدهد، سپس سیگنالی را به مکانیسم عملکرد درب میفرستد. پس از دریافت آن سیگنال، مکانیسم در را باز میکند.
سه نوع از رایج ترین سنسورهای درب اتوماتیک عبارتند از:
سنسورهای فشار
تشخیص حرکت و حسگرهای نوری
کنترل دسترسی یا سیستم اینترکام تصویری
1. سنسورهای فشار
سنسورهای فشار که در دهه 1960 معرفی شدند، از تغییرات وزن یا فشار برای تشخیص نیاز به باز شدن درب استفاده میکنند. سنسورهای فشار معمولاً به صورت تشک یا پد روی زمین نصب میشوند. وقتی شخصی به در نزدیک میشود و روی تشک قدم میگذارد، در باز میشود زیرا سنسور فشار تغییر فشار (وزن فرد) را تشخیص داده است.
2. تشخیص حرکت و حسگرهای نوری
امروزه اکثر درب های اتوماتیک با سنسورهای تشخیص حرکت کار میکنند. اکثر آشکارسازهای حرکت از پالس های مایکروویو یا سنسورهای مادون قرمز غیرفعال (PIR) برای تشخیص حرکت استفاده میکنند.
آشکارسازهای حرکتی پرتوهای مایکروویو پالسهایی از امواج مایکروویو را ارسال میکنند که بازتاب اجسام متحرک را اندازهگیری میکنند. در مقابل، حسگرهای مادون قرمز غیرفعال تغییرات دما را برای تشخیص گرمای بدن اندازه گیری میکنند.
سنسورهای دارای فناوری مایکروویو معمولاً گرانتر از سنسورهای مادون قرمز هستند زیرا میتوانند منطقه بزرگ تری را پوشش دهند. با این حال، آنها همچنین در معرض خطر تداخل الکتریکی هستند.
3. کنترل دسترسی یا سیستم اینترکام تصویری
درهای اتوماتیک همچنین میتوانند از طریق کنترل دسترسی یا سیستم اینترکام تصویری تشخیص دهند که چه زمانی باید کار کنند.
درب به جای حس کردن حرکت یا فشار، به سیگنالی از یک سیستم کنترل دسترسی برای باز شدن متکی است. این سیگنال میتواند از یک کارت کلید، یک تگ، یک گوشی هوشمند یا هر دستگاه دیگری که با سیستم کنترل دسترسی برنامهریزی شده است، باشد.
دربهای خودکار کنترلشده توسط سیستمهای کنترل دسترسی مبتنی بر ابر یا دستگاههای مخفی ویدیویی هوشمند برای ساختمانهای چندخانواری و املاک تجاری که فقط باید اجازه ورود به افراد مجاز را بدهند، ایدهآل هستند. بیشتر ساختمانهای چند خانواری و تجاری به یک سیستم کنترل دسترسی یا اینترکام ویدیویی برای قوانین آتش نشانی و ایمنی نیاز دارند. علاوه بر این، سیستم های کنترل دسترسی و اینترکام های ویدیویی هوشمند، تجربه ساکنین را بهبود میبخشد.
علاوه بر این، هنگامیکه سیستم کنترل دسترسی یا اینترکام ویدیویی به ابر متصل است، کارکنان ساختمان از راحتی بیشتر مدیریت مجوزهای دسترسی اموال از راه دور از یک مرورگر وب لذت میبرند. در نتیجه، کارکنان مجبور نیستند برای به روز رسانی سیستم خود به طور فیزیکی از ساختمان بازدید کنند.
حسگر چگونه درب را باز میکند؟
هنگامیکه یک سنسور تشخیص داد که شخصی باید وارد ساختمان شود، سیگنالی را به مکانیسم باز کردن درب میفرستد. مکانیزم باز شدن درب توسط یک موتور الکتریکی کار میکند که با توجه به نوع درب شما درب را باز میکند.
انواع درب های اتوماتیک عبارتند از:
دربهای کشویی: ایدهآل برای ترافیک دو طرفه، دربهای کشویی اتوماتیک ممکن است از مسیرهای بالای سر آویزان شوند یا با ریلها و غلتکها نصب شوند.
درهای نوسانی: ایده آل برای ترافیک یک طرفه، درب های چرخان اتوماتیک به داخل یا خارج باز میشوند.
دربهای تاشو: ایدهآل برای ورودیهای کوچک که در آن فضا نگرانکننده است، دربهای تاشو خودکار روی خود جمع میشوند تا یک راهرو ایجاد کنند.
درب های گردان: ایده آل برای مناطق پرتردد، درب های گردان اتوماتیک امکان خروج و ورود همزمان را فراهم میکنند.
درب مناسب برای ساختمان شما به نوع تردد عابران پیاده در ملک شما و فضای موجود بستگی دارد.
مزایای درب اتوماتیک ساختمان
ما نحوه عملکرد درب های اتوماتیک را مشخص کرده ایم، اما اکنون بیایید بفهمیم که چرا این مهم است. چرا باید به درب های اتوماتیک اهمیت دهید و چرا ارزش سرمایه گذاری را دارند؟
برخی از مزایای درب اتوماتیک درشامل:
صرفه جویی در انرژی: درب های اتوماتیک میتوانند به حفظ هوای مطبوع کمک کنند و در نتیجه هزینههای گرمایش و سرمایش ساختمان شما را کاهش دهند.
ورود بدون لمس: با درب خودکار، هیچ کس مجبور نیست سطوح مشترک مانند دستگیره درها را لمس کند. این به جلوگیری از گسترش میکروب ها کمک میکند.
راحتی: مردم همیشه از راحتی ورود آسان و راحت به ساختمان قدردانی میکنند، به خصوص وقتی کیف های مواد غذایی را حمل میکنند، بچه های خود را به همراه دارند، یا یک قطعه جدید از اثاثیه سنگین را به خانه میآورند.
چگونه درب های اتوماتیک ورود بدون لمس را امکان پذیر میکنند؟
درب های اتوماتیک با اجازه دادن به افراد برای عبور از ورودی بدون لمس درب، ورود بدون لمس را امکان پذیر میکنند. ساکنان آپارتمان از ورود بدون لمس قدردانی میکنند زیرا نیاز به لمس سطوح پرخطر را از بین میبرد و ملک شما را برای همه ایمن تر میکند.
اگر میخواهید ورود بدون لمس را در یک ساختمان چند خانواری یا یک ملک تجاری با دسترسی محدود اجرا کنید، به یک درب اتوماتیک و یک سیستم کنترل دسترسی یا اینترکام ویدیویی نیاز دارید.
اینترکام ویدیویی ButterflyMX با یک برنامه تلفن همراه راه حل ایده آلی است زیرا دسترسی مبتنی بر گوشی هوشمند را ارائه میدهد. این بدان معناست که هر کسی که وارد ساختمان میشود فقط به تلفن هوشمند شخصی خود نیاز دارد – آنها نیازی به لمس پنل اینترکام، اسکنر کارت کلید یا فوب خوان ندارند.