با ظهور فناوریهای جدید، کیفیت زندگی در حال حاضر یافتن است. امکانات و تجهیزات مدرن امروزی، زندگی انسان را راحت و آسان کردهاند. یکی از این تجهیزات که محبوبیت زیادی دارد،درب اتوماتیک است. هر دو درب اتوماتیک لولایی و درب اتوماتیک کشویی بیشترین میزان استفاده را دارند و برای ورودیهای مختلف مفید هستند. با این حال، کل سیستم باید بر اساس نیاز واقعی ساخته شود، اگرچه محدودیت ها و الزامات بر اساس نصب متفاوت است.
در این بخش به تفاوت درب اتوماتیک شیشه ای لولایی (Swing) و کشویی (Sliding) میپردازیم.
تفاوت بین درب اتوماتیک شیشه ای لولایی و درب اتوماتیک شیشه یا کشویی
درب اتوماتیک لولایی (Swing) به همان روشی که ما روزانه از آن استفاده میکنیم باز میشود. نصب آن مانند هر درب قدیمیکه به صورت دستی باز میشود آسان است. بنابراین، اگر مکانیزم درب لولایی در بالا نصب شده باشد، نیازی به مقاومسازی یا تغییر یا ارتقا نیست. نصب آن در پروژه های نوسازی یا پروژه های ساختمانی جدید راحت است.
درب اتوماتیک کشویی (Swing) به حرکت درب و جهت آن اشاره دارد. شخصی به صورت عمودی از درب اتوماتیک کشویی عبور میکند. دهانه راحت است و افراد تحت تأثیر تداخل درب قرار نمیگیرند. عرض معبر نقطه ضعف آن است و محدود خواهد بود به گونه ای که نمیتوانید از فضا استفاده کنید.
خواه انطباق، راحتی یا صرفه جویی در هزینه، امکانات بیشتر با سیستم های درب اتوماتیک ارتقا مییابد. مصرف کنندگان همچنین دیدن درب های اتوماتیک چرخشی یا درهای کشویی در ساختمان های تجاری به مراکز خرید، هتل ها تا فرودگاه ها را ارزشمند میدانند.
درب اتوماتیک شیشه ای لولایی
در ادامه با نکات مثبت و منفی درب های اتوماتیک لولایی را بررسی میکنیم.
مزایا
- با یک حرکت به سمت داخل یا خارج باز میشود.
- معمولا در آپارتمان ها، برج های اداری، مدارس، مراکز خرید و ساختمانها استفاده میشود.
- تشخیص وجود یک درب چرخشی لولایی است زیرا یک سوئیچ صفحه فشاری (دکمه فشار) در نزدیکی آن قرار دارد.
- قابل اعتماد است، عملکرد آن ایمن است و از نظر انرژی کارآمد است.
- برخی از درب ها ترکیبی از عملکرد اتوماتیک و دستی هستند. این تطبیق پذیری باعث افزایش طول عمر و کاهش مصرف انرژی میشود.
معایب
- معمولاً فقط برای ترافیک یک طرفه ایده آل است.
چند ویژگی درب اتوماتیک لولایی
این نوع درب با دکمه فشاری قابل اجرا است. با این حال، سنسورها نیز میتوانند مورد استفاده قرار گیرند. برای اطمینان از عملکرد کارآمد در مدل های کم مصرف موجود است. این مناسب برای استفاده محیط بیرونی و داخلی، ورودی های پرتردد، دستگیره درب های سنگین، و در دسترس به صورت جفت یا تک درب است. دارای قابلیت نصب سطحی است.
درب های اتوماتیک کشویی
در این بخش مزایا و معایب درب اتوماتیک کشویی را مرور میکنیم.
مزایا
- استفاده از فناوری حسگر
- دسترسی راحت تر است و فضای بیشتری را آزاد میکند.
- در بیمارستان ها و مناطق حساس مفید است.
- امکان استفاده بدون دخالت دست در اولویت این درها است.
- ظاهری ظریف تر و شیک تر دارد.
معایب
- بدون سنسور نمیتواند در هر زمان کاربردی باشد.
درب های اتوماتیک کشویی ویژگی های کمیدارند
درب اتوماتیک شیشه ای کشویی ایده آل برای ترافیک دو طرفه طراحی شیک تر، مناسب برای استفاده داخلی و خارجی نیاز به کار گسترده ای برای تبدیل به کشویی از سیستم چرخش دارد. به صورت بسته های دو قسمتی و تک طرفه موجود میباشد.