مصرف برق دوربین های مداربسته

مصرف برق دوربین‌های مداربسته و عوامل موثر بر آن

انرژی مورد نیاز برای عملکرد دوربین های مداربسته، مانند هر وسیله الکترونیکی از انرژی الکتریکی (برق) تأمین می شود. استفاده از انرژی برق متناسب با دوربین مداربسته حائز اهمیت است و اگر میزان مناسبی از برق به دوربین مداربسته نرسد، موجب اختلال در عملکرد صحیح دوربین و در مواردی آسیب رسیدن و خرابی دوربین مداربسته می گردد.
دروبین های مداربسته توان مصرفی مشخصی دارند و برای تهیه تجهیزات تأمین کننده توان مصرفی دوربین‌ها مانند منبع تغذیه، آداپتور، باتری و UPS، باید از میزان توان مورد نیاز آنها آگاه بود. دو فاکتور بسیار مهم در محاسبه توان مصرفی تجهیزات الکترونیکی عبارتند از :

اختلاف پتانسیل (ولتاژ) و شدت جریان الکتریکی (آمپراژ)
P = V * I ( P = توان مصرفی V = ولتاژ I = شدت جریان الکتریکی (آمپراژ) )

توان مصرفی یک دوربین مداربسته معمولی بسته به نوع آن از 4 تا 15 وات متغیر است. در حالی که دستگاه DVR که به دوربین مداربسته متصل است بین 10 تا 40 وات مصرف می کند. مصرف برق دوربین‌های مداربسته برق از طریق شبکه (PoE) دوربین‌های مداربسته به وات مصرف انرژی کمتری نیاز دارند و بسیاری از مدل‌ها در حدود 12 وات عرضه می‌شوند. برعکس، انواع دیگر دوربین‌ها، مانند ضبط‌کننده‌های ویدیوی دیجیتال (DVR)، از قدرت بیشتری استفاده می‌کنند، به خصوص اگر شامل نظارت 24/7 یا کار بی‌سیم باشند. آنها می توانند از 40 تا 60 وات استفاده کنند.

عوامل موثر بر افزایش مصرف برق دوربینهای مداربسته

1- چیپ تصویر دوربین مداربسته

نوع چیپ بکار رفته در دوربین مداربسته، تأثیر مستقیم بر مصرف برق آن دارد. چیپهای تصویر CCD بعلت ساختار پیچیده تر آنها نسبت به چیپهای CMOS، مصرف برق بیشتری دارند.

2- ماژول دید در شب

هنگام کار کرد ماژول دید در شب، انرژی برق بیشتری مصرف می شود. نوع برد دید در شب و تعداد LEDهای آن، تأثیر مستقیم بر مصرف برق دوربین می گذارد.

3- نوع دوربین مداربسته

دوربین های مداربسته گردان (چرخشی) بعلت استفاده از موتور و اجزاء گردان ، انرژی الکتریکی (برق) بیشتری نسبت به دوربینهای ثابت مصرف می کنند. البته در مواقعی که دوربینهای گردان از حالت چرخشی استفاده نکنند، مصرف برق آنها تفاوت چندانی با دوربینهای ثابت نخواهد داشت.

میزان مصرف برق دوربین های مداربسته

دوربین های مداربسته ثابت معمولاً‌ با ولتاژ 12 V و شدت جریان 0.5 A تا 1 A کار می کنند. دوربینهای مداربسته گردان نیز معمولاً به ولتاژ 12 V و شدت جریان 2 A نیاز دارند.
دستگاههای ضبط (DVR یا NVR) بدلیل استفاده از حافظه و تعداد ورودی و خروجی های متعدد معمولا با ولتاژ 12 V و شدت جریان 2 A به بالا کار می کنند. هر چه تعداد حافظه ها و تعداد ورودی ها (کانالهای ورودی تصویر) و دیگر امکانات دستگاه ضبط بیشتر باشد، شدت جریان بیشتری نیاز خواهد بود.

منبع تغذیه دوربین های مداربسته

برای تغذیه برق دوربین های مداربسته و دستگاه های ضبط می توان از آداپتورهای مرکزی (تغذیه چند دوربین یا دستگاه) یا آداپتور مجزا (تغذیه یک دوربین یا دستگاه) استفاده نمود. دقت داشته باشید که میزان ولتاژ و آمپراژ مورد نیاز هر دوربین و دستگاه بر روی آن و یا در کاتالوگ آن درج شده است و باید منبع تغذیه (آداپتور) متناسب با آن را تهیه کرده و استفاده نمود. اگر میزان ولتاژ یا شدت جریان مورد نیاز برای دوربین فراهم نگردد،‌ ممکن است مشکلاتی از جمله ایجاد نویز،‌ افت کیفیت تصاویر، از دست رفتن سیگنال و یا خرابی دوربین بوجود آورد.

تأمین برق دوربین مداربسته از طریق صفحات خورشیدی

چند نکته درباره مصرف برق دوربین های مداربسته

  • کابل کشی در مسافتهای طولانی، استفاده از کابلهای با سطح مقطع کم و آلیاژ نامناسب باعث افت ولتاژ در طول مسیر کابل کشی می شود و ولتاژ مناسب به دوربین نمی رسد. در نتیجه در عملکرد صحیح دوربین اختلال بوجود می آید. برای جلوگیری از افت ولتاژ باید از کابلهای با کیفیت خوب (آلیاژ و سطح مقطع مناسب) استفاده نمود.
  • منابع تغذیه و آداپتورهای تأمین کننده برق دوربین های مداربسته،‌ معمولاً‌ گران نیستند و نسبت به دوربین و دستگاه ضبط از قیمت بسیار پائین تری برخوردارند. بنابراین آداپتوری با بهترین کیفیت را انتخاب کنید. یک آداپتور خوب باید خروجی ولتاژ و جریان ثابتی داشته باشد.
  • میزان شدت جریان (آمپراژ) درج شده بر روی بیشتر آداپتورهای موجود در بازار واقعی نیست. بنابراین آداپتوری با میزان آمپراژ بالاتر از میزان مورد نیاز دوربین تهیه کرده و استفاده نمایید.

 

درباره‌ی امیر نظری

فعال در حوزه تولید محتوای تکنولوژی های حضور غیاب، کنترل تردد، دوربین مداربسته، تجهیزات بازرسی بدنی و بسیاری موارد دیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *